Bez obzira da li planirate venčanje na zimu ili leto, u otvorenom ili zatvorenom prostoru, maštovite fotografije su nešto što se itekako podrazumeva.
Pozovite nas...

ZAŠTO MI?

Svadbeni photo book je knjiga koja je sačinjena od fotografija sa venčanja. Mogu biti raznih veličina, kvaliteta, izgleda, od sjajnih korica sa štampom, pa do luksuznih knjiga u tvrdom povezu. 

Tu smo već dugo

Fotografska radnja „ELIT FOTO“ ove godine navršava 60 godina kontinuiranog poslovanja, po čemu spada u red najstarijih fotografskih radnji u Srbiji.

Stalno učimo

Priča o fotografskoj radnji „ELIT FOTO“ traje i dobija novi zamah i to ne samo zbog nagoveštaja boljih dana, vec prvenstveno zbog vrhunskog kvaliteta njihovih usluga.

Fotografija naša
referenca

Nemojte zaboraviti da fotografija govori više od hiljadu reči, a vi samo zamislite šta može da ispriča jedna knjiga prepuna fotografija. Momenti sa venčanja više se nikada neće ponoviti, ali zato uvek ćete imati vaše fotografije, kao jednu od najlepših uspomena sa venčanja.

Kako do nas!

Možete nas kontaktirati kako Vama najviše odgovara. Dostupni smo 24/7 na poziv ili preko email-a. Možete i lično doći do naše radnje.

  • Elit Foto, Kneza Aleksandra, Gornji Milanovac
  • + (381) 64 20 40 111
  • + (381) 32 713 268
  • cajicfoto@gmail.com

Mi smo tu da ispričamo Vašu priču.
Na Vama je da nam dozvolite da pričamo zajedno.

Kontaktirajte nas