Uspomene sa rođendana neprocenjivo su blago. Kada otvorite velike ukoričene foto albume, kao da ste otvorili jedan verni spomenar prošlosti...
Pozovite nas...

ZAŠTO MI?

Kada otvorite velike ukoričene foto albume, kao da ste otvorili jedan verni spomenar prošlosti, koji je tu da Vas podseti kako je sve nekada bilo čarobno dok su bili mali, da Vas podseti kako vreme leti i šta ste sve u životu postigli.

Deca su naši drugari

Trudimo se da naše fotografije budu zaista verne i kvalitetne, da se zaista zabeleže ti nevini i iskreni osmesi na dečjim licima; takav jedan spomenar biće i neprocenjivo blago za njih, kada porastu.

Brinemo o svemu

Naši profesionalni fotografi imaju zadatak da fotografišu decu na dečjim rođendanima, bilo da samo fotografišu ceo rođendan ili da imaju zadatak da urade dodatne posebne, pojedinačne portrete slavljenika, roditelja, braće i sestara, ima mnogo stvari na koje obraćamo pažnju tog dana.

Dogovaramo se o svemu

U naše usluge fotografisanja dečjih rođendana spada fotografisanje i u specijalizovanim igraonicama u kojima se dečji rođendani održavaju, i u Vašem domu. Takođe u zavisnosti od dogovora sa Vama izradićemo određeni broj fotografija, a sve ostale fotografije čiji će broj takođe zavisiti od našeg dogovora, možete dobiti i u digitalnom formatu

Kako do nas!

Možete nas kontaktirati kako Vama najviše odgovara. Dostupni smo 24/7 na poziv ili preko email-a. Možete i lično doći do naše radnje.

  • Elit Foto, Kneza Aleksandra, Gornji Milanovac
  • + (381) 64 20 40 111
  • + (381) 32 713 268
  • cajicfoto@gmail.com

Mi smo tu da ispričamo Vašu priču.
Na Vama je da nam dozvolite da pričamo zajedno.

Kontaktirajte nas