Neka uspomena na Vaše punoletstvo traje dugo godina!
To je Vaš dan!
Sačuvajte uspoene na njega i budite ponosni na Vašu žurku.
Pozovite nas!

ZAŠTO MI?

Proslava punoletstva se bliži, a Vaš osamnaesti rođendan je pred vratima i vi biste želeli da bude nezaboravan i drugačiji od svih ostalih. To nije baš izmišljanje tople vode, a punoletstva se sama po sebi obično pamte dugo, tako da ne morate mnogo brinuti – biće sjajno.

18.-ti je bitan dan

Stariji će Vam reći da se velika galama diže zarad jednog datuma. Mi ne! Znamo šta znači postati punoletan. Prisustvovali smo ne znamo na koliko do sada! Uvek profesionalno trudićemo se da ispunimo svaki Vaš zahtev. A i daćemo neke sugestije ukoliko to bude potrebno.

Snaga je u detaljima

Dugogodišnje iskustvo nas izdvaja baš u tome što znamo da prepoznamo trenutak koji treba ovekovečiti. Bilo da je to iznošenje rođedanske torte ili zagrljaj ponosnih roditelja ili ruke u vis sa školskim drugarima tu smo da sve to ovekovečimo.

Pravo vreme za foto

Nemojte zaboraviti da fotografija govori više od hiljadu reči, a vi samo zamislite šta može da ispriča jedna knjiga prepuna fotografija. Momenti sa punoletstva više se nikada neće ponoviti, ali zato uvek ćete imati vaše fotografije, kao jednu od najlepših uspomena sa punoletstva.

Kako do nas!

Možete nas kontaktirati kako Vama najviše odgovara. Dostupni smo 24/7 na poziv ili preko email-a. Možete i lično doći do naše radnje.

  • Elit Foto, Kneza Aleksandra, Gornji Milanovac
  • + (381) 64 20 40 111
  • + (381) 32 713 268
  • cajicfoto@gmail.com

Mi smo tu da ispričamo Vašu priču.
Na Vama je da nam dozvolite da pričamo zajedno.

Kontaktirajte nas