Book je samo mali deo Vaše priče, ali je lepo pogledati ga 30 godina kasnije, a on isti kao i od prvog dana. Pozovite nas...

ZAŠTO BOOK?

Svadbeni photo book je knjiga koja je sačinjena od fotografija sa venčanja. Mogu biti raznih veličina, kvaliteta, izgleda, od sjajnih korica sa štampom, pa do luksuznih knjiga u tvrdom povezu. 

Izbor teme i detalja

Ono što je najvažnije u pripremi jednog photo book-a jeste izbor teme. Uglavnom dajemo savete mladencima po pitanju lokacije i teme, ali obavezno se dogovoramo sa Vama da li imate neke posebne želje.

Detalji Vaše priče

Photo book mora da ispriča neku priču, da sadrži početak, sredinu i kraj. Ne sklapamo ih samo od fotografija sa poziranja, već se trudimo da napravimo dobar deo spontanih fotografija na veselju, kao i onih romantičnih u crkvi.

Pravo vreme za foto

Nemojte zaboraviti da fotografija govori više od hiljadu reči, a vi samo zamislite šta može da ispriča jedna knjiga prepuna fotografija. Momenti sa venčanja više se nikada neće ponoviti, ali zato uvek ćete imati vaše fotografije, kao jednu od najlepših uspomena sa venčanja.

Kako do nas!

Možete nas kontaktirati kako Vama najviše odgovara. Dostupni smo 24/7 na poziv ili preko email-a. Možete i lično doći do naše radnje.

  • Elit Foto, Kneza Aleksandra, Gornji Milanovac
  • + (381) 64 20 40 111
  • + (381) 32 713 268
  • cajicfoto@gmail.com

Mi smo tu da ispričamo Vašu priču.
Na Vama je da nam dozvolite da pričamo zajedno.

Kontaktirajte nas